Mellby Kite & Wing
 

Suntribe

Skickas eller kan bli hämtad i Mellbystrand/Laholm

Suntribe

svensk solkräm med zink

Sport Stick - Retro Red

Suntribe Natural Mineral Zinc Sun Stick SPF 50, 30ml - Retro Red

100% NATURLIG SUNSTICK FÖR SPORT | Solkräm tillverkad av 100 % naturliga ingredienser. Idealisk för tempererat klimat, lätt att använda i temperaturer upp till 30 °C.

HÖGPRESTERANDE SOLSKYDD | Vetenskapligt validerat bredspektrumskydd mot UVA- och UVB-strålar – blockerar 97 % av UVB-strålarna. Mycket vatten- och svettresistent.

MINERALISK UV-FILTER | Innehåller nanofri zinkoxid som enligt forskning är det säkraste tillgängliga UV-filtret för människors hälsa, koraller och marint liv.

EKOLOGISK & MINIMALISTISK | Krämig sport-solkräm så att du lätt ser att din hud är skyddad. Baserad på tre till fyra naturliga och ekologiska ingredienser.

ZERO WASTE | Plastfri kartongpinne för praktisk användning på språng.


Pris:
150,00 kr
Inkluderad moms 25 %
30,00 kr

Plus frakt och hanteringskostnader.Villkor - Leveransinformation


Om produkten:
Suntribe är ett svenskt företag som producerar ekologiska solkrämer som är säkra för dig och naturen. För att skydda dig, marint liv och rev används zinkoxid utan nanopartiklar istället för kemiska UV-filter.
Zinkoxid lägger sig som ett lager över huden där den skyddar dig från första appliceringsögonblicket medan konventionella kemiska UV-filter ändrar cellernas egenskaper tillfälligt för att skydda mot solen.
Suntribes sport-solstift är ett måste för surfare och andra aktiva som vill skydda ansiktet från solen och reflektioner från vattnet och snö. Våra kitesurf-elever får 20% rabatt på alla våra Suntribe produkter.
Produkten hämtas i Mellbystrand eller skickas mot frakt.