Mellby Kite & Wing
 

Våra kite-kurser

 Hos oss lär du dig kitesurfa med IKO-utbildade instruktörer!

Under kursen använder vi alltid skolans utrustning såvida du inte vill gå en refresh eller fortsättningskurs med egen utrustning.


IKO BASIC
1 DAG


Vi fokuserar på säkerhet, utrustning och hantering av kiten både på land och i vattnet. Du kommer bland annat att rigga kiten, bodydragga och göra en self-rescue. Ibland hinner man till och med öva på att komma upp på brädan. 2500kr, 5 timmar

Läs mer & boka här

  

  

IKO INDEPENDENT
2 DAGAR

Foto av Timo Voß från Unsplash


Första dagen är likadan som grundkursen. 
Dag två bygger vi på dina färdigheter och du lär dig tekniker för att åka fritt på brädan och tränar på fler self-rescue övningar. 3900kr, 10 timmar

Läs mer & boka härSafety/Refresh/Fortsättning/Privat/Semiprivat


Var det ett tag sedan du kitade och vill du lära dig mer om säkerhet eller träna på dina färdigheter som du en gång i tiden kunde? Vi lägger upp timmarna efter dina behov och önskemål, i grupp eller privat. 

Läs mer & boka här
Prova På

Vill du bara testa? Prova på! Du lär dig att hantera en övningskite på land och testa flyga en riktig kite i vattnet.Du väljer om du vill prova på i grupp eller privat.

Kursens längd är 2.5 timme.
1400kr i grupp, 1800kr privat

Boka härUngdom

Från 12 år kan ungdomar lära sig kitesurfa hos oss.  Det gäller att börja tidigt, unga har turen att lära sig otroligt fort! Vi skräddarsyr kurserna efter kursdeltagarnas förmåga.

10% på alla kurser för personer under 20 år.
IKO Basic eller IKO Independent med 2 deltagare per instruktör eller privatkurs.

Boka här