Mellby Kite & Wing
 

Suntribe

Skickas eller kan bli hämtad i Mellbystrand/Laholm

Suntribe

svensk solkräm med zink

Solkräm Barn 30 Mellby Kite

Solkräm Barn SPF 30

Suntribe Babies & Kids Natural Mineral Sunscreen SPF 30, 100ml

100% NATURLIG MINERALSOLKRÄM | En solkräm för barn och bebisar där du inte behöver oroa dig för ingredienserna, förpackad i en miljövänlig tub av sockerrör.

EKOLOGISK & SKONSAM | Allergenfri och noggrant formulerad för barns känsliga hud. Naturlig vaniljdoft som gör appliceringen till en barnlek. Naturlig vaniljdoft som gör appliceringen till en barnlek.

MINERALISKT UV-FILTER | Vetenskapligt validerat bredspektrumskydd mot UVA & UVB med zinkoxid utan nanopartiklar. Blockerar 97 % av UVB-strålar. Vattenresistent. Reef safe – säker för korallrev och marint liv.

SYNLIGT SKYDD | Ger en synlig indikation var huden är skyddad så att du inte missar några fläckar.

0% TILLSATSER | Äntligen en bekymmersfri solkräm. Fri från parfym, konserveringsmedel och syntetiska kemikalier.


Pris:
230,00 kr
Inkluderad moms 25 %
46,00 kr

Plus frakt och hanteringskostnader.Villkor - Leveransinformation


Om produkten:
Suntribe är ett svenskt företag som producerar ekologiska solkrämer som är säkra för dig och naturen. För att skydda dig, marint liv och rev används zinkoxid utan nanopartiklar istället för kemiska UV-filter.
Zinkoxid lägger sig som ett lager över huden där den skyddar dig från första appliceringsögonblicket medan konventionella kemiska UV-filter ändrar cellernas egenskaper tillfälligt för att skydda mot solen.
Suntribes sport-solstift är ett måste för surfare och andra aktiva som vill skydda ansiktet från solen och reflektioner från vattnet och snö. Våra kitesurf-elever får 20% rabatt på alla våra Suntribe produkter.
Produkten hämtas i Mellbystrand eller skickas mot frakt.